Documentatie

Hier vind je veel gebruikte handleidingen van IMAGEM producten en installatie en activatie handleidingen. Deze pagina wordt aangevuld wanneer er nieuwe documenten beschikbaar zijn.

Handleiding Geospatial Licensing Administrator

Dit document beschrijft de installatie en activering van licenties.

Handleiding Geosystems Licenties

Dit document beschrijft de installatie stappen voor GEOSYSTEMS software, de licensing stappen, geavanceerde configuratie, borrow licensing en een uitleg over de GUI.

DELTA Update 3 release guide

Dit is de meest recente release guide van DELTA 2020. In dit document vind je alle verbeteringen, toevoegingen en aanpassingen binnen DELTA.