Skip to content

VALLEY

Co-creatie platform voor en door de overheid

 

Stop met het opnieuw uitvinden van het wiel. De VALLEY platform helpt het ict systeem van de lokale overheid met het moderniseren. Gebruik applicaties die door de overheid zijn gerealiseerd kosteloos in de VALLEY, zodat andere overheden deze kunnen gebruiken.

Eenvoud

kant-en-klare apps

samenwerken

co-creatie van en voor de overheid

instapklaar

direct aan de slag met je eigen data

duurzaam

waarde door hergebruik

Quotation

Samen op het gemeenschappelijke terrein te bouwen aan het digitale ecosysteem, zonder de ballast van verouderde systemen uit het verleden.

Waarom?

De tijdsdruk is hoog, de overheid moet meer werk opleveren met minder mensen en dan ook nog eens met dezelfde kwaliteit. Hoe kan je in deze situatie dan continu verbeteren?  De VALLEY helpt de overheid om gezamenlijk te innoveren. Je kan nu van anderen leren en hoeft niet zelf het wiel uit te vinden. Veel onderzoekstijd zal bespaard worden door hergebruik van de applicaties omdat een andere organisatie het al heeft uitgedacht. Zie waarom >>

VOORDELEN

Omdat de applicaties ontsloten worden met één technologie platform is er minimale impact op de ICT, infrastructuur en resources. Ook is er geen langdurig ICT project nodig om de applicaties te implementeren. Daarnaast kan je zelf ook applicaties realiseren die dan ook weer in de VALLEY met andere overheden gedeeld worden. Wij geloven er in dat een applicatie die bij de ene organisatie toegevoegde waarde levert dit ook zal doen bij de andere organisaties. Daarnaast biedt hergebruik van applicaties uniformiteit in gebruik van data en informatie.

advies

toegang

Je neemt een abonnement van de VALLEY. Dit is software waarop de applicaties werken. Vergelijk het met een iOS of Android platform. Je laat ons weten welke applicaties je wenst te gebruiken en een consultant zal ondersteunen in het gebruiksklaar krijgen van de applicatie. Voorbeelden van applicaties >>