Ons
Over Imagem

VERANDERING INZICHTELIJK

Alles heeft een locatie. Coördinaten zijn de universele bouwstenen in onze leefomgeving. Verandering in ruimte en tijd vergt voortdurend aanpassing en vraagt om up-to-date informatie. Wij zijn vertalers. We vertalen gegevens van de veranderende leefomgeving in beeld. Met onze software technologie kan real-time data in bruikbare informatie worden vertaald. Dynamische kaarten en interactieve infographics bieden een krachtig visueel communicatiemiddel dat iedereen begrijpt. Er ontstaat inzicht om snel en goed te kunnen reageren op veranderingen in de wereld om je heen. Je krijgt controle over jouw toekomst. 

DE TOEKOMST IN BEELD

Wij zijn Imagem. Een team van professionals toegewijd om locatie te vertalen en verandering inzichtelijk maken. Wij geloven dat we een unieke bijdrage leveren aan het verbeteren van onze leefomgeving. Wij kunnen jou helpen bij het nemen van beslissingen door kennis en inzicht te bieden met “location intelligence” oplossingen. Zo kun je zelf jouw kaart van de toekomst tekenen.

Onze relatie met Hexagon Geospatial

Imagem is de officiële distributeur en Premium Partner van Hexagon Geospatial in de Benelux, en biedt software, opleiding en ondersteuning voor meer inzicht in geografische informatie. De software producten en oplossingen van Hexagon Geospatial vertegenwoordigen betrouwbare verwerking, analyse, beheer en beschikbaarstelling van ruimtelijke informatie.

Hexagon Geospatial is de geospatial divisie van Hexagon AB. Technologie van Hexagon Geospatial biedt u het platform om oplossingen te ontwerpen, te ontwikkelen en op te gebruiken die complexe, dagelijkse  uitdagingen oplossen. Dit wordt uiteindelijk bereikt door hun creatieve software producten en platforms.