Skip to content

Je eigen digital twin

maak je geo-informatie voor iedereen duidelijk

Informatie en communicatie vanuit je overheidsorganisatie moet voor iedereen duidelijk en te begrijpen zijn. Voor burgers, maar ook je medewerkers, samenwerkingspartners en elke andere betrokken partij. Je kan besluiten wel in woorden beschrijven, maar een plaatje zegt meer dan duizend woorden. Wat als dat plaatje interactief is? Waarin je verschillende scenario’s plant en test? Waarmee je beleidseffecten duidelijk in beeld brengt? Dat kan met een digital twin.

Niels

Ik ben Niels van de Graaf, marktmanager overheid bij IMAGEM. Ik help overheden graag om continu slimmer en beter te werken. En een digital twin kan goed bijdragen aan een efficiënte en slimme vorm van besluitvorming. Daarmee kun je straks stedelijke ontwikkeling, scenario’s en consequenties integraal bijstellen. Dit laat ik graag aan je zien. In een verzorgde en uitgebreide workshop laat ik de mogelijkheden en de kansen zien die een digital twin jouw organisatie kan bieden.

Aan de slag met een digital twin

De webinar bekeken? En wil je nu weten of een digital twin ook iets is voor jouw organisatie? Op donderdag 3 november bieden we de workshop ‘Waarom met 3D digital twin aan de slag?’ weer aan. In een halve dag kun je zelf bekijken en ervaren waarom een digital twin de nieuwe manier van informeren is.

En nog belangrijker, wat je ermee kunt. Lekker praktisch en met een duidelijk doel. Na de workshop weet jij waarom een eigen digital twin een goed idee is voor jouw organisatie en welke stappen je kan nemen om te beginnen. Vul het formulier in om je plek in de workshop te reserveren. 

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
    naam@bedrijf.nl
  •  *
    012-3456789

Hoe werkt een Digital Twin?

We leggen het in detail uit.