Provincies
Provincies
Visualiseer optimalisaties voor infrastructuur tot economie

Provincies hebben hun focus onder andere op de regionale economie, verbeteren van infrastructuur, ontwikkelingen van natuur en landelijk gebied maar ook op het implementeren en van landelijk beleid en regelgeving. De verantwoordelijkheid van de provincies en hun activiteiten zijn rechtsgebied afhankelijk waar locatie intelligentie van enorm belang is voor de alle daagse operatie.

Het monitoren en visualiseren van assets, inzicht krijgen in trends en ontwikkelingen ondersteunen het beslissingen kunnen nemen op een slimme manier. Onze oplossingen faciliteert het visualiseren van informatie met interactieve applicaties/dashboards door statistieken, business- en locatie intelligentie te fuseren in een krachtig kennisscherm.

icon-features

Eenvoudige oplossingen voor complexe problemen

Klant specifieke oplossingen die snel en intuïtief locaties en administratieve data kan samenvoegen, ondersteunt door real-time data en beschikbaar als eenvoudige app.

icon-bw-time-idea

Verkort de tijd voor slimme beslissingen

Slimme beslissingen zijn afhankelijk van de interoperabiliteit tussen technologie, proces en mensen. Onze interactieve, dynamische ruimtelijke dashboards bieden snel en eenvoudig inzicht.

contact

Communiceren van informatie

Het verbinden van de locatie met verschillende data en bronnen leidt tot een innoverende manier van communiceren van informatie die iedereen begrijpt. De gebruiker krijgt snel inzicht in de situatie, trends en ontwikkelingen.