Olie en Gas
Olie en Gas
Beheer groeiende vraag naar energie op een milieuvriendelijke manier

Olie en gasbedrijven moeten voldoen aan strenge milieu- en veiligheidseisen om de lange termijn impact van overproductie te minimaliseren. Toenemende vraag naar beperkte natuurlijke hulpbronnen vragen om verbeteringen in bestaande processen, hogere productie-efficiency, waarbij kosten verlaagd worden, wat leidt tot de behoefte aan meer inzicht in analyses, exploratie en de operatie.

Satellietbeelden zijn een onschatbare bron van accurate informatie voor de olie en gasindustrie. Zij bieden de basis voor ontginning, mutatiesignalering, planning, uitvoering en monitoring van de operatie en de impact op het milieu.

Onze oplossingen extraheren waardevolle informatie uit bergen beeldmateriaal door een intelligene interface te creëren wat u in staat stelt realtime data te beheren en te distribueren volgens key performance indicators. Deze zijn nodig voor vloeiende bedrijfsvoering. De integratie van mobiele devices en bedrijfsbrede ICT systemen bieden accurate en realtime inzichten in de staat van de operatie.

icon-bw-analysis

Monitor prestaties

Houdt bedrijfsvoering milieubelasting in de gaten, waarmee getoetst kan worden of bedrijfsdoelstellingen gehaald worden binnen de gestelde richtlijnen.

icon-bw-full-people

Beheer van de mobiele medewerkers

Workflows gebaseerd op veldwerk, waarbij bedrijfsbrede data direct kan worden bijgewerkt stellen uw veldwerkers in staat om statusupdates en omstandigheden direct en efficiënt door te geven.

icon-bw-low-cost

Verlaag uw kosten

Stroomlijn en verlaag de kosten die gemoeid zijn met inwinning, opslag, onderhoud en beheer van geospatial en asset informatie.