Nutsbedrijven
Nutsbedrijven
Beheer uw kritische infrastructuur met business intelligence

Toenemende vraag, verouderende infrastructuur en gekrompen budgetten zijn een paar van de uitdagingen waar electriciteitsbedrijven vandaag de dag voor staan. In het zicht van felle concurrentie vertrouwen nuts-bedrijven op efficiëntieverbeteringen om voorop te blijven lopen. Van energie opwekking, distributie tot verkoop zal de nutssector hun infrastructuur en arbeidscapaciteit moeten optimaliseren. 

U kunt nu een volledig beeld krijgen van uw uitgebreide netwerk via betekenisvolle, gedetailleerde visualisaties van uw areaal; en u kunt uw planning stroomlijnen en projecten monitoren middels geïntegreerd databeheer, netwerkkartering en uitgebreide rapportering met onze oplossingen. 

icon-bw-magnifier

Detecteer problemen van een afstand

Creër een holistisch beeld van uw netwerk en assets. Analyseer en visualiseer krachtige databronnen zoals hoge resolutie beeldmateriaal en LiDAR, om veel voorkomende problemen zoals verzwakkingen en breuk op te sporen en uw buitendienst alleen daar naartoe te sturen waar ze nodig zijn.  

icon-bw-full-people

Houdt Stakeholders op de hoogte

U kunt uw stakeholders voorzien van gedetailleerde informatie uit rijke databronnen en interactieve kaarten, die ze nodig hebben voor samenwerking en het nemen van bedrijfskritische beslisslingen. Breng uw buitendienstmedewerkers met elkaar en het hoofdkantoor in contact voor real time data updates en tijdige rapportages.

icon-bw-power

Houd uw netwerk in het oog

Geef iedereen in uw organisatie de mogelijkheid om uw uitgebreide gegevensmagazijn te bevragen en te analyseren vanuit iedere willekeurige applicatie. Uw netwerk kan vele kilometers beslaan, maar kunt continue verbonden blijven met het complete areaal.