Smart Emissions Sessie

Vul dit formulier in om u in te schrijven voor een seminar van uw keuze. Entree is kosteloos voor medewerkers van de gemeente. Het programma wordt deels ingekleurd door collega’s die u reeds voor zijn gegaan op een of meer van de eerdergenoemde thema’s. Ze presenteren hun oplossingen en de ‘lessons learned’ waar u uw voordeel mee kunt doen. Namens IMAGEM nodigen we u van harte uit voor deze sessies.
    Wij verzoeken u vriendelijk om uw keuze te maken welke locatie u verwacht te bezoeken. De locatiekeuze is gebonden aan deze datum. De dag begint om 13:30 uur en de gehele sessie duurt tot 16:30 uur om af te sluiten met een borrel.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mocht u van mening zijn dat dit voor uw collega (ook) interessant is, stuur deze uitnodiging dan gerust door. Deelname is kostenloos voor medewerkers van een lokale overheid, wel gaan we na aanmelding uit van uw komst. Bent u onverhoopt toch verhinderd, dan verzoeken wij u dit uiterlijk vrijdag 16 juni aan ons door te geven. U mag uiteraard altijd een vervanger sturen. Bij afwezigheid zonder afmelding behouden wij ons het recht voor een bedrag van EUR 30,- in rekening te brengen in verband met kosten voor catering.