Make Geospatial Matter
event

Make Geospatial Matter

Oct 04, 2018
Media Plaza, Jaarbeurs, Croeselaan 6, 3521 CA Utrecht

Met trots kondigen wij onze jaarlijkse conferentie MGM (‘Make Geospatial Matter’) aan. Dit jaar hebben wij ervoor gekozen om goed te kijken naar de invulling van dit evenement. Bewust van de constant bewegende markten en technologieën verandert IMAGEM de manier waarop wij denken. IMAGEM is toegewijd om locatie te vertalen en daardoor verandering inzichtelijk te maken. Wij geloven dat we een unieke bijdrage leveren aan het verbeteren van onze leefomgeving. Door inzicht te geven in jouw problemen met locatie gedreven oplossingen helpen wij je om slimme en geïnformeerde beslissingen te maken. Zo kun je zelf jouw kaart van de toekomst tekenen.

Tijdens deze conferentie zal ons vooruitzicht van de toekomst van de geo-sector aan bod komen. Het zal geen traditionele gebruikersconferentie zijn en juist meer gericht zijn op een groter publiek, waaronder klanten, partners en geïnteresseerde partijen. Natuurlijk kan jij ook deel worden van de geo-beweging.

Kom en raak geïnspireerd van geo-succesverhalen en neem actief deel aan een beweging die de wereld verandert. Scroll verder voor meer informatie. 

Registreer Nu