Skip to content

Plenair programma

Make Geospatial Matter 2021

Wouter

Van datagedreven naar contextbewust

Keynote | 09:10 - 10:00

Om te bepalen welke data we nodig hebben, is het nodig om context op te bouwen. Daardoor snappen we welke data relevant is en welke niet. Wij mensen zijn daar erg goed in. Het wordt interessant als we machines ook kunnen leren contextbewust te handelen. Zo kun je besluitvormingsprocessen inrichten met de juiste relevante data. Locatie is één van die contextelementen en een hele bijzondere.
De eerste stap naar next generation besluitvorming zet je op Make Geospatial Matter 2021!

Wouter Brokx, CEO bij IMAGEM

Gastbijdrage

Keynote | 10:00 - 10:45

Van www.martijnzoet.com: Martijn Zoet geeft lezingen, die bekend staan om een inspirerende inhoud en die op een voor iedereen begrijpbare manier wordt gebracht. Complexe hypetermen en technologieën worden vertaald naar begrijpbare concepten en toepassing op de alledaagse praktijk. Twee voorbeelden hiervan zijn de uitleg van Artificial Intelligence op basis van een kopje koffie en Blockchain op basis van een strandwandeling. Na afloop van een sessie met Martijn keert u altijd huiswaarts met nieuwe ideeën en inspiratie!

Martijn Zoet, EDM Competence Centre

Patrick

Plenaire sessie | 15:00 - 15:30

Succes komt vanuit samenwerking. Tijdens de YMGM sessie laten we traditiegetrouw een aantal sprekende voorbeelden van oplossingen zien die het afgelopen jaar zijn ontwikkeld. Dit jaar ligt daarbij meer dan ooit de nadruk op samenwerking. In deze inspirerende sessie nemen we u mee in een aantal trajecten waarbij we van iets goeds iets geweldigs hebben kunnen maken, dankzij de inbreng van onze relaties. We hebben zeker niet stil gezeten!

Patrick de Groot, Sales Director bij IMAGEM

Wim B

Plenaire sessie | 15:30 - 16:00

Automatisering is een belangrijk onderdeel in het geografisch werkveld. Maar in hoeverre wordt geografie al gebruikt voor het automatiseren van algemene werkprocessen? Tijdens HexgeoNEXT vertellen we over het belang van automatisering en welke geografische technologieën hierbij kunnen helpen. In deze inspirerende sessie wordt u geïnformeerd over de veranderingen die u de komende jaren kunt verwachten van IMAGEM en Hexagon Geospatial.

Wim Bozelie, Technology Director bij IMAGEM

evenementen pagina

ga hier terug naar het overzicht

evenementen pagina

van datagedreven naar contextbewust
naar pagina

Breakout Sessies

bekijk de onderwerpen en sprekers

breakout Sessies

Leer over innovaties in geospatial technologie, woon trainingen bij en hoor van gebruikers over successen.
bekijk sessies

dag programma

van 08:30 tot 18:00 uur

dag programma

bekijk programma

Webcasts

van techsessies

Nu bekijken

vraag webcasts aan over uiteenlopende onderwerpen en zie hoe u geospatial technologie in kan zetten
zie webcasts