Grip op Geo voor Kadaster

Dinsdag 31 maart 2020
Villa Von Zeppelin, Deventerstraat 37, 7311 LT Apeldoorn

MIS DEZE DAG NIET

Registreer nu en wees onderdeel van innovatieve live demo's en unieke sessies

Registratie

12:30 

Registraties

Lunch

12:30 - 13:30

Lunch

Coffee Breaks

14:30 - 15:00

Koffiepauze

Drinks

16:00 - 17:30

Borrel

Met het Luciad platform is het mogelijk om grote hoeveelheden 3D data op een intuïtieve manier over het web te presenteren. Dit maakt het een ideaal platform voor Digital Twin ambities. In deze sessie laten we zien hoe je zelf een dergelijke viewer kunt inrichten, kunt voorzien van je eigen look en feel en wat voor visualisatie en analysemogelijkheden er zoal mogelijk zijn.

GeoMedia 2020 is alweer enige tijd gereleaset. In deze sessie wordt de nieuwe 2020 functionaliteit gedemonstreerd, waaronder de lang verwachte “drag en drop”-functionaliteit voor raster- en vectorbestanden. Ook wordt er aandacht besteed aan de verbeterde integratie van analyseresultaten afkomstig van de ‘Spatial Modeler’. Verder wordt er tijd ingeruimd om de mogelijkheden te demonstreren van de zeer geavanceerde rapport generator die als GeoMedia extensie naadloos kaarten kan generen, waarbij het nu ook mogelijk is om deze te combineren met informatieve business graphics, zoals taart- en staafdiagrammen.

Beheerders van ruimtelijke data dan wel aspecten daarvan, hebben los van de omvangrijke taak om de data-integriteit en -actualiteit te waarborgen, ook de taak om data in de vorm van begrijpelijke en inzichtelijke informatie aan hun ‘klanten’ te presenteren. In deze sessie laten we zien dat we in een paar klikken een interactieve kaart kunnen maken die in een opslag de boodschap weergeeft, die gecommuniceerd dient te worden en tegelijkertijd via interactieve widgets de getoonde informatie zodanig kan laten bevragen dat deze aansluit bij de behoefte van de gebruiker.

Beeldmateriaal 4 komt eraan en voor het eerst krijgen we te maken met verschillende resoluties aan brondata, afkomstig vanuit verschillende partijen. De eindgebruiker moet hier echter geen last van hebben en wil 1 service kunnen aanspreken. In deze sessie laten we zien hoe je deze bronnen eenvoudig samenbrengt, en hoe een eindgebruiker deze in zijn of haar werkproces kan gebruiken zonder aanpassing.

Wij rekenen op uw komst. U kunt uw registratie tot 14 dagen voor het evenement annuleren of aangeven dat u een vervanger in uw naam stuurt. Wanneer u niet aanwezig bent of te laat uw registratie annuleert zullen wij €50,- in rekening brengen.