Grip op Geo voor GEO-ICT & Advies- en Ingenieursbureaus

Dinsdag 21 april 2020
Villa Von Zeppelin, Deventerstraat 37, 7311 LT Apeldoorn

MIS DEZE DAG NIET

Registreer nu en wees onderdeel van innovatieve live demo's en unieke sessies

Registratie

13:00 - 13:30 

Registraties

Coffee Breaks

15:00 - 15:30

Koffiepauze

Drinks

17:00 - 18:00

Borrel

Beheerders van ruimtelijke data dan wel aspecten daarvan, hebben los van de omvangrijke taak om de data-integriteit en -actualiteit te waarborgen, ook de taak om data in de vorm van begrijpelijke en inzichtelijke informatie aan hun ‘klanten’ te presenteren. In deze sessie laten we zien dat we in een paar klikken een interactieve kaart kunnen maken die in een opslag de boodschap weergeeft, die gecommuniceerd dient te worden en tegelijkertijd via interactieve widgets de getoonde informatie zodanig kan laten bevragen dat deze aansluit bij de behoefte van de gebruiker.

De Spatial Modeler is de geografische motor van Hexagon Geospatial en is gekoppeld aan producten zoals ERDAS IMAGINE®, GeoMedia®, M.App X® en M.App Enterprise®. In deze sessie wordt gekeken naar de functionaliteit in de Spatial Modeler. Er worden modellen gemaakt, getoond en uitgelegd waarbij gebruik gemaakt wordt van vectoren, luchtfoto’s, puntenwolken, satellietbeelden, Machine Learning en Deep Learning. Er wordt dus een overzicht gegeven van de functionaliteit die beschikbaar is in de Spatial Modeler.

Did you know that by the year 2050, the Netherlands will have damages of € 22 billion due to subsidence? Are you prepared to equip your customers with tools to deal with the effects of subsidence? Verzakking van de ondergrond is op sommige plaatsen een continue proces, op andere plaatsen gebeurt het na menselijk ingrijpen. Monitoring is van belang om te zien wanneer verzakking leidt tot problemen en om hierop te kunnen anticiperen.

 

IMAGEM heeft in samenwerking met Planetek Italia hier een dienst voor opgezet. In deze sessie leggen we uit hoe dit werkt, en laten we veel voorbeelden zien van daadwerkelijke metingen. Ook gaan we in op de mogelijkheden om vanuit die data sturingsinformatie te maken met behulp van M.App Enterprise®.

Het Luciad Portfolio biedt organisaties de mogelijkheid om op een flexibele manier 3D data te visualiseren en te analyseren, vanuit een browser of desktop applicatie. In deze sessie laten we zien hoe je eenvoudig 3D data in LuciadFusion als service beschikbaar maakt en hoe je vervolgens in een LuciadRIA webclient deze data benadert en analyseert. De demo laat zien hoe je middels de beschikbare API’s deze client naar je eigen hand zet.

Wij rekenen op uw komst. U kunt uw registratie tot 14 dagen voor het evenement annuleren of aangeven dat u een vervanger in uw naam stuurt. Wanneer u niet aanwezig bent of te laat uw registratie annuleert zullen wij €50,- in rekening brengen.