Defence Summit

Donderdag 23 April 2020
NH Hotel Amersfoort, Stationsstraat 75, 3811 MH Amersfoort

MIS DEZE DAG NIET

Registreer nu en wees onderdeel van innovatieve live demo's en unieke sessies

Registratie

09:00 - 09:30
12:30 - 13:30

Registraties

Coffee Breaks

11:00 & 14:30

Koffiepauze

Lunch

12:30

Lunch

Drinks

16:00

Borrel

In deel 1 van de workshop prepareren we geografische informatie met de Spatial Modeler om data te creëren, waarmee een deel van een evacuatie analyse uitgevoerd kan worden. In deel 2 wordt de reeds geprepareerde data gebruikt om een inactieve 3D visualisatie te maken met de Feature Analyzer van M.App Enterprise®. Hiermee wordt het mogelijk om de geprepareerde data op verschillende manieren te analyseren.

*De gebruikte tooling is beschikbaar in de Defensie Enterprise Agreement die met IMAGEM is afgesloten.

De core OpenLayers-kaarttechnologie die wordt gebruikt in M.App X is vervangen en uitgebreid met de LuciadRIA-motor. De prestaties zijn hier flink mee verbeterd, naadloos switchen tussen 2D en 3D allemaal in de browser en allemaal zonder plugins. Met de verbeterde layout, zoals floating toolbars en aangepaste navbar, navigeert u nog makkelijker door uw workflows. Tijdens deze sessie nemen wij u graag mee in de nieuwe mogelijkheden van M.App X 2020

Een totaaloverzicht van incidenten op kaart en de juiste filtertechnieken helpt om inzicht te krijgen in samenhang, en om te prioriteren. Met Feature Analyzer, onderdeel van M.App Enterprise®, is het mogelijk om menu gestuurd een viewer samen te stellen waarmee gebruikers eenvoudig selecties kunnen maken op kenmerken zoals type, datum, plaats, etc. en daardoor snel tot de juiste gegevens set kunnen komen. In deze sessie laten we zien hoe eenvoudig en snel je een dergelijke viewer kunt samenstellen, zonder programmeren!

De ontwikkeling van ERDAS APOLLO® gaat constant door. Ook dit jaar heeft Hexagon Geospatial weer veel energie gestoken in de verdere ontwikkeling van het product. Tijdens deze sessie worden alle nieuwe functies en mogelijkheden van ERDAS APOLLO 2020® getoond, waardoor het beheren en uitsluiten van uw data nog eenvoudiger wordt

De oplossingen voor UAV-dataverwerking in combinatie met de nieuwste 3D visualisatie en analysetechnieken in Luciad technologie maken het mogelijk om meer dan ooit tevoren een actueel 3D situatiebeeld te maken. In deze sessie combineren we inwinning, ontsluiting en analyse vanuit diverse bronnen om tot 1 beeld te komen, zodat iedereen hetzelfde beeld heeft.

Tijdens deze presentatie zal de stand van zaken omtrent de drie imagery contracten van de DGeo worden besproken. Eind 2019 zijn alle drie de contracten afgesloten en kunnen gebruikers op meerdere manieren aan zeer hoogwaardige imagery data komen. 1: de Airbus OneAtlas basemap geserveerd met ERDAS APOLLO Essentials. 2: online access in het gehele 110 petabyte grote archief van Maxar d.m.v. het SecureWatch platform (press release). 3: het contract met Geoserve. Tijdens de presentatie zal ik duidelijk maken welke contracten / imagery producten het meest geschikt zijn voor bepaalde toepassingen binnen de organisatie.

Wij rekenen op uw komst. U kunt uw registratie tot 14 dagen voor het evenement annuleren of aangeven dat u een vervanger in uw naam stuurt.