Grip op Geo voor Waterschappen
Event

Grip op Geo voor Waterschappen

18 april 2019 | 14:00 tot 19:00 | Inclusief Diner
NH Amersfoort, Stationsstraat 75, 3811 MH Amersfoort


De wereld van geo-toepassingen is aan het veranderen. Steeds meer complexe processen worden geautomatiseerd en steeds meer basisgegevens worden op een intelligente en dynamische manier met elkaar geconfronteerd, waardoor datagestuurde besluitvorming mogelijk wordt gemaakt. Tijdens de Grip op Geo sessies nemen we u mee in deze ontwikkelingen en belichten we wat dit in de specifeke context van een waterschap betekent.

Hoe werkt het, hoe kunt u deze technologie inzetten en wat levert het op? In een aantal praktisch ingestoken sessies nemen we u mee en laten u live zien wat de toegevoegde waarde van machine learning is bij de controle van uw huidige registratie van bijvoorbeeld watergangen en hoe u dit zelf eenvoudig kunt toepassen. Ook het opsporen van ongewenste activiteiten en het eenvoudig inrichten van een mobiele waarnemingen-app komen aan bod.

De sessies zijn bedoeld voor zowel eindgebruikers als informatiemanagers die een goed begrip van de mogelijkheden willen hebben en dit willen kunnen vertalen naar meerwaarde voor de organisatie.

IMAGEM nodigt u graag uit voor deze dag op donderdag 18 april 2019.