Grip op Geo voor Advies- en Ingenieursbureaus
Event

Grip op Geo voor Advies- en Ingenieursbureaus

11 april 2019 | 14:00 tot 18:00 | Inclusief borrel
ACEC Café, Roggestraat 44, 7311 CD Apeldoorn


De wereld van geo-toepassingen is aan het veranderen. Uw opdrachtgevers verlangen geen basis GIS viewers meer, maar willen de impact van verschillende scenario’s kunnen afzetten tegen hun beleidsdoelstellingen, zoals energietransitie, urbanisatie, klimaatverandering en meer. Ze kijken hierbij naar de advies- en ingenieursbureau’s om op een agile manier  snel nieuwe informatiedashboards en planningstools te ontwikkelen en beschikbaar te maken. Ook de ambities om eenvoudig vanuit beschikbare data analyses en vergelijkingen te maken op een gestandaardiseerde manier en daarmee bijvoorbeeld volumeberekeningen op de BAG of 3D stadsmodellen op te zetten en te onderhouden reiken steeds verder.

Tijdens de Grip op Geo sessies laten we zien welke technologie vandaag beschikbaar is en hoe u hiermee nieuwe opdrachten succesvol kunt uitvoeren. De focus ligt hierbij op de praktijk, waarbij in iedere deelsessie een live demo zal worden verzorgd door een van onze consultants.

De sessies zijn bedoeld voor adviseurs, accountmanagers en projectleiders die een goed begrip van de mogelijkheden willen hebben en dit willen kunnen vertalen naar innovatieve projectvoorstellen voor opdrachtgevers.

IMAGEM nodigt u graag uit voor deze dag op donderdag 11 april 2019.