Make Geospatial Matter | MGM 2017

Met trots kondigen wij onze jaarlijkse conferentie MGM (‘Make Geospatial Matter’) aan. Dit jaar hebben wij ervoor gekozen om goed te kijken naar de invulling van dit evenement. Bewust van de constant bewegende markten en technologieën verandert IMAGEM de manier waarop wij denken. IMAGEM is toegewijd om locatie te vertalen en daardoor verandering inzichtelijk te maken. Wij geloven dat we een unieke bijdrage leveren aan het verbeteren van onze leefomgeving. Door inzicht te geven in jouw problemen met locatie gedreven oplossingen helpen wij je om slimme en geïnformeerde beslissingen te maken. Zo kun je zelf jouw kaart van de toekomst tekenen.

Tijdens deze conferentie zal ons vooruitzicht van de toekomst van de geo-sector aan bod komen. Het zal geen traditionele gebruikersconferentie zijn en juist meer gericht zijn op een groter publiek, waaronder klanten, partners en geïnteresseerde partijen. Natuurlijk kan jij ook deel worden van de geo-beweging.

Kom en raak geïnspireerd van geo-succesverhalen en neem actief deel aan een beweging die de wereld verandert. Scroll verder voor meer informatie. 

Luister

NAAR THOUGHT LEADERS
MGM 2017 is dé plek om te zijn als je thought leaders en de experts van de geo sector wilt ontmoeten. Tijdens de conferentie zullen internationale sprekers van Hexagon Geospatial, technologiedeskundigen en experts uit de sector aan het woord komen en hun visies, huidige trends en verwachte oplossingen in de toekomst delen.

Leer

OVER INNOVATIES
Dit is jouw unieke kans om meer te leren over de visie en strategie die IMAGEM wilt uitdragen. Of je nu een klant, partner of slechts geïnteresseerd bent, is de MGM conferentie de beste plek om meer te weten te komen. Leer wat de laatste trends en tactieken in de sector zijn en hoe IMAGEM gebruikers helpt om de concurrentie voor te blijven met geavanceerde oplossingen.  

Deel

JOUW VERHALEN
Wij willen ook jouw verhalen horen. Deel je verhalen met het publiek en leer vervolgens van anderen. Neem wat je geleerd hebt mee en pas het toe om je resultaten te verbeteren. Als je nog geen verhaal hebt om te delen, kan je nog steeds geïnspireerd worden door de verhalen van anderen om dat vervolgens te delen met je collega’s.  

Ontdek

NETWERK MOGELIJKHEDEN
Ontmoet de bekende en minder bekende gezichten uit de geo sector, deel ideeën en contactgegevens met elkaar.  Er is genoeg ruimte om te brainstormen en naar mogelijkheden te zoeken.