Smart Roads

Smart Roads

ROAD QUALITY MONITOR - Direct inzicht voor beleidsmakers en beslissingsnemers in weg onderhoud en kwaliteitscontrole. Bekijk historische gegevens van wegopbrekingen en weg onderhoud, meet de impact van beleid, visualiseer trends en doorlopende ontwikkelingen en veel meer met dit intuïtieve dashboard. 

Versimpel en stroomlijn 'big data' van meerdere bronnen in dit beknopte dashboard, om belangrijke bedrijfsinzichten mogelijk te maken. Dit dashboard combineert locatiegegevens met statistieken en informatie over het wegennetwerk. Daardoor krijgen beleidsmakers, managers en mensen in het veld de mogelijkheid om 'real-time' beleidsimpact te analyseren. Informatie is nu slechts 3 klikken verwijderd!

Slim Budgetteren

Begrijp waar investeringen de meeste impact kunnen hebben.

Onmiddellijke inzichten

Directe betrouwbare informatie in een oogopslag, met inbegrip van actuele gegevens en de beschikbaarheid van historische gegevens. 

Volledige transparantie

Deel informatie tussen meerdere aandeelnemers, inclusief alle aspecten van investeringen in het wegennetwerk, maar ook gebruik en status van de weg. 

Feiten over Nederlandse wegen

Lengte van wegennetwerk:139.124 km
Lengte van snelwegen:3.654 km
Toegewijde fietspaden:35.000 km
Jaarlijks afgelegde afstand:200 miljard km
  

Wat onze klanten te vertellen hebben

Aankomende Evenementen

Defence Summit voor Nederland

Tuesday 15 May 2018

Defence Summit voor Nederland

The training and sessions will be focused on challenges faced by local defence and security agencies in the Netherlands.

Defence Summit for Belgium

Thursday 17 May 2018

Defence Summit for Belgium

The training and sessions will be focused on challenges faced by local defence and security agencies in Belgium.

HxGN LIVE

Tuesday 12 Jun 2018

HxGN LIVE

HxGN LIVE is de internationale conferentie van Hexagon en biedt u de mogelijkheid om binnen het domein ‘locatie-intelligentie’ nieuwe perspectieven te krijgen op uw branche. Ondersteund door IMAGEM, krijgt u de kans om interessante activiteiten en nog veel meer te ervaren!