Smart Roads

WEG KWALITEIT MONITOR - Direct inzicht voor beleidsmakers en beslissingsnemers in weg onderhoud en kwaliteitscontrole. Bekijk historische gegevens van wegopbrekingen en weg onderhoud, meet de impact van beleid, visualiseer trends en doorlopende ontwikkelingen en veel meer met dit intuïtieve dashboard. 

Waarom u het nodig heeft

Het beheer van kapitaalgoederen heeft impact op het dagelijks leven en actueel inzicht hierin is dus van belang. Bestuurders en beleidsadviseurs beschikken veelal niet over deze gegevens, maar moeten wel besluiten nemen. Inzicht in trends en ontwikkelingen helpen bij het nemen van de juiste beslissingen.

Hoe werkt het?

Smart Roads laat alle informatie zien omtrent kwaliteit, areaal budget en ambities, per functie, type of gebied. Alle widgets zijn interactief benaderbaar, actueel en op één simpel en overzichtelijk dashboard. Gebruikers kiezen intuïtief gegevens op de kaart of binnen de beschikbare grafiek weergaven. Het hele dashboard past zich direct aan. Op die manier maak je uitgebreide analyses en combinaties die direct zichtbaar zijn.

Wat doet het?

Met dit gebruiksvriendelijke dashboard kunnen besluitvormers, managers en medewerkers de impact van beleid monitoren. Smart Roads is handig voor iedereen die beroepsmatig bij de disciplines betrokken zijn: voor het opstellen van strategische plannen, beleidsplannen, beheerplannen, voor inzicht in het veld tijdens beheerwerkzaamheden of inspectie.

‘Met een Smart Roads is een gebruiker nooit meer dan drie klikken verwijderd van de onderbouwing van een gedegen besluit!’

Slim Budgetteren

Begrijp waar investeringen de meeste impact kunnen hebben.

Onmiddellijke inzichten

Directe betrouwbare informatie in een oogopslag, met inbegrip van actuele gegevens en de beschikbaarheid van historische gegevens. 

Volledige transparantie

Deel informatie tussen meerdere aandeelnemers, inclusief alle aspecten van investeringen in het wegennetwerk, maar ook gebruik en status van de weg. 

Feiten over Nederlandse wegen

Lengte van wegennetwerk:139.124 km
Lengte van snelwegen:3.654 km
Toegewijde fietspaden:35.000 km
Jaarlijks afgelegde afstand:200 miljard km
  

Ontwikkeld door Antea Group.
In gebruik bij Tynaarlo

Aankomende Evenementen

Responsive Space Capabilities Bedrijvenmarkt 2019

Wednesday 13 Nov 2019

Responsive Space Capabilities Bedrijvenmarkt 2019

Evenement Responsive Space Capabilities bedrijvenmarkt Het Scheepvaartmuseum Kattenburgerplein 1, 1018 KK Amsterdam Het Responsive Space Capabilities (RSC) bedrijvenmarkt is een bijeenkomst georganiseerd vanuit het Netherlands Space Office (NSO) omtrent toepassingen van satellietdata voor het Ministerie van Defensie. IMAGEM is hier aanwezig en u kunt hier spreken met onze medewerkers.

GeoBuzz

Tuesday 19 Nov 2019

GeoBuzz

GeoBuzz is een onafhankelijk nationaal congres met tentoonstellingen over de ontwikkelingen en het gebruik van geografische informatie voor overheden, bedrijven, onderzoek- en educatieve instituten.

Nationaal Congres Bodemdaling 2019

Thursday 21 Nov 2019

Nationaal Congres Bodemdaling 2019

Event Nationaal Congres Bodemdaling Fort Voordorp Voordorpsedijk 28b 3737 BK Groenekan Op 21 november 2019 wordt een complete dag over de aanpak van veenbodemdaling in Nederland georganiseerd. Op dit jaarlijkse congres van het Platform Slappe Bodem wordt de laatste stand van zaken rondom beleid, klimaat, water, bodem, landbouw en ruimtelijke ordening gepresenteerd.