Smart Roads

Smart Roads

ROAD QUALITY MONITOR - Direct inzicht voor beleidsmakers en beslissingsnemers in weg onderhoud en kwaliteitscontrole. Bekijk historische gegevens van wegopbrekingen en weg onderhoud, meet de impact van beleid, visualiseer trends en doorlopende ontwikkelingen en veel meer met dit intuïtieve dashboard. 

Versimpel en stroomlijn 'big data' van meerdere bronnen in dit beknopte dashboard, om belangrijke bedrijfsinzichten mogelijk te maken. Dit dashboard combineert locatiegegevens met statistieken en informatie over het wegennetwerk. Daardoor krijgen beleidsmakers, managers en mensen in het veld de mogelijkheid om 'real-time' beleidsimpact te analyseren. Informatie is nu slechts 3 klikken verwijderd!

Slim Budgetteren

Begrijp waar investeringen de meeste impact kunnen hebben.

Onmiddellijke inzichten

Directe betrouwbare informatie in een oogopslag, met inbegrip van actuele gegevens en de beschikbaarheid van historische gegevens. 

Volledige transparantie

Deel informatie tussen meerdere aandeelnemers, inclusief alle aspecten van investeringen in het wegennetwerk, maar ook gebruik en status van de weg. 

Feiten over Nederlandse wegen

Lengte van wegennetwerk:139.124 km
Lengte van snelwegen:3.654 km
Toegewijde fietspaden:35.000 km
Jaarlijks afgelegde afstand:200 miljard km
  

Wat onze klanten te vertellen hebben

Aankomende Evenementen

Bedrijvendag GIMA 2018

Thursday 6 Sep 2018

Bedrijvendag GIMA 2018

Tijdens deze dag komen studenten van de GIMA-opleiding (Geographical Information Management and Applications) naar Apeldoorn. Hier krijgen ze inzicht hoe IMAGEM opereert in de geospatiale markt.

Make Geospatial Matter

Thursday 4 Oct 2018

Make Geospatial Matter

Het evenement is specifiek gericht op overheden, bedrijven en gebruikers die te maken hebben met ‘location-intelligence’ in een of andere vorm. Dit jaar wordt het belang achter geo-diensten aangekaart en worden de laatste technische updates bekend gemaakt.

Kadaster Geo Innovatie Sessie

Thursday 11 Oct 2018

Kadaster Geo Innovatie Sessie

Grip op Geo voor Kadaster is een speciale dag voor het Kadaster om meer inzicht te krijgen in de oplossingen van IMAGEM zoals kadastraal beheer en deformatiemetingen.