Smart Roads

Smart Roads

ROAD QUALITY MONITOR - Direct inzicht voor beleidsmakers en beslissingsnemers in weg onderhoud en kwaliteitscontrole. Bekijk historische gegevens van wegopbrekingen en weg onderhoud, meet de impact van beleid, visualiseer trends en doorlopende ontwikkelingen en veel meer met dit intuïtieve dashboard. 

Versimpel en stroomlijn 'big data' van meerdere bronnen in dit beknopte dashboard, om belangrijke bedrijfsinzichten mogelijk te maken. Dit dashboard combineert locatiegegevens met statistieken en informatie over het wegennetwerk. Daardoor krijgen beleidsmakers, managers en mensen in het veld de mogelijkheid om 'real-time' beleidsimpact te analyseren. Informatie is nu slechts 3 klikken verwijderd!

Slim Budgetteren

Begrijp waar investeringen de meeste impact kunnen hebben.

Onmiddellijke inzichten

Directe betrouwbare informatie in een oogopslag, met inbegrip van actuele gegevens en de beschikbaarheid van historische gegevens. 

Volledige transparantie

Deel informatie tussen meerdere aandeelnemers, inclusief alle aspecten van investeringen in het wegennetwerk, maar ook gebruik en status van de weg. 

Feiten over Nederlandse wegen

Lengte van wegennetwerk:139.124 km
Lengte van snelwegen:3.654 km
Toegewijde fietspaden:35.000 km
Jaarlijks afgelegde afstand:200 miljard km
  

Wat onze klanten te vertellen hebben

Aankomende Evenementen

Seminar: Regie bij energietransitie

Thursday 1 Feb 2018

Seminar: Regie bij energietransitie

Gebruikmakend van het Dashboard Energie Transitie wordt tijdens de workshop interactief inzicht gegeven hoe een gemeente kan komen van een visie op verduurzaming naar een concreet uitvoeringsprogramma.

Geo Promotion Congres

Friday 23 Feb 2018

Geo Promotion Congres

Dit evenement, georganiseerd door studenten van de Faculteit Ruimtelijke Wetenschappen aan de Rijksuniversiteit Groningen, focust zich op het creëren van zelfvoorzienende ruimten met gebruik van geografische technologieën.

Waterinfodag

Thursday 29 Mar 2018

Waterinfodag

Overheden, bedrijven en kennisorganisaties informeren elkaar over ervaringen, nieuwe ontwikkelingen en ambities. Wij verwachten een mooie netwerkdag met veel deelnemers, een interessant programma en een informatieve beurs.