Smart Verlichting

SLIM VERLICHTING BEHEREN- Een eenvoudig te gebruiken management oplossing dat informatie over lichtmasten op basis van locatie en output combineert met slimme filters. De sensoren in de lichtmast zorgen voor datastromen die waardevol kunnen zijn voor onderhoud, waardoor kosten gedrukt kunnen worden en vervolgens de veiligheid op straat verbetert wordt.

Wat te verwachten

Op een oogopslag is het duidelijk welke lichtmasten hoeveel werkuren hebben gehad en waar deze gesitueerd staan in uw toegewezen gebied. De specifieke eigenschappen van elke individuele lichtmast, zoals het materiaal waarvan het is gemaakt en moment van plaatsing geven een extra dimensie in het slimme beheer van uw lichtnetwerk. 

Gemeenten en steden in Nederland werken proactief om het gevoel van veiligheid in wijken en buurten te verbeteren. Het is niet eenvoudig om dit gevoel van veiligheid te meten door simpelweg het gebruik van bestaande data en sensoren toe te passen, maar door deze data op een andere manier te vertalen en te gebruiken, is het mogelijk om het effect van beleid te meten. Het onveilige gevoel van burgers in een wijk kan gedeeltelijk worden verwijderd door lichtmasten langer te laten verlichten. 

Smart Verlichting helpt u bij het verbeteren van communicatie, onderhoud en beleid bij het gebruik en actieve implementatie van lichtmasten en verlichting in stedelijke en landelijke gebieden. 

Similar Apps

Smart Economic Zone

Smart Economische Zone

Voer onderzoek uit op trends en ontwikkelingen op de economische staat van een gemeente.

LEES MEER

Smart Roads

Smart Wegen

Effectief beheer van transport infrastructuur en monitoring van wegen kwaliteit.

Lees Meer

Smart Oplaad Stations

Smart Oplaad Stations

Biedt informatie over strategische plaatsing en management van elektrische oplaadpunten.

Lees meer